SIB

SOLUTIONS INDUSTRY & BUILDING

Onze Franse partner SIB, bestaat al sinds 1922 en werd in 2011 onderdeel van de Schlemmer groep, een Duits bedrijf dat zich vooral richt op de automobielmarkt.

In juli 2019 werd SIB Solutions Industry & Building opnieuw autonoom en Gilles Lherbier, CEO, verwoordde de doelstelling als volgt: “onze energie vrijmaken om ons te concentreren op onze kerncompetenties en onze klanten”!

ASSORTIMENT EN MARKTEN

SIB ontwerpt, produceert en verkoopt kabelwartels en accessoires in messing, inox en kunststof voor de elektriciteits-, spoorweg- scheepvaart- en mijnbouwindustrie en ATEX-gecertificeerde producten voor gevaarlijke, explosieve omgevingen (olie en gas, petrochemie, enz.).

SIB heeft ook een volledig assortiment voor de bouwsector.

PARTNERS

Naast de Franse markt is SIB ook wereldwijd actief. Voor de exportmarkt heeft SIB gedurende jaren een langdurig netwerk opgebouwd met vaste partners die goed ingeburgerd zijn in hun respectievelijke landen, waarbij Elmeco Services Belgium de vaste partner voor België en Luxemburg is.

Sib Train
Sib Indu
Atex
Sib Build

SIB producten

Sib Algemeen

Algemene cataloog

Sib Industrie

Industrie

Sib Ferroviaire

Spoorwegen

Sib Batimant

Bouw

SHOP ONLINE

Binnenkort komt de webshop online en kunt u heel gemakkelijk consulteren en bestellen. Ontdek ondertussen onze exclusieve merken, contacteer ons of bel ons: 053 43 48 78.

Elmeco Shop Online

Grote voorraad, next day delivery!

24/7 bereikbaar

Shop binnenkort online

Overvloed aan keuze