PFLITSCH

SPECIALIST IN KABELWARTELS EN KABELBANEN EN -DRAADGOTEN

Pflitsch ® is al meer dan 100 jaar een systeem- en oplossingsgericht familiebedrijf voor kabelwartels en kabelkanalen, gevestigd in Hückeswagen Duitsland.
Trouw aan hun slogan “Passion for the best solution”, blijft de toekomstgerichte familie-onderneming dagelijks nieuwe klanten winnen met zijn nieuwe manieren van denken en bewezen productkwaliteit in de verschillende industrieën waarin ze actief zijn zoals de elektrische installatie en -energie sector, de vernieuwbare energie en telecommunicatiemarkt, voedings – en pharma-industrie, de chemische industrie/oil & gas, machinebouw, robotica en automatisering, trein- tram- en bus industrie en e-mobility.

KABELWARTELS

Als technologieleider binnen de sector van kabelwartels, kabelslangen en adapters, beschikt PFLITSCH over een zeer breed aanbod van producten zoals, UNI Dicht ® kabelwartels, Blueglobe ® kabelwartels, Blueglobe ®TRI EMC-kabelwartels, Blueglobe CLEAN® Plus Hygienic Design kabelwartels, UNI Flange® en UNI Split ® deelbare kabelwartels, LevelEx ® ATEX kabelwartels, hoge temperatuur kabelwartels, hoge druk kabelwartels, brandwerende kabelwartels, kabelslangen en fittings en tal van accessoires.

PFLITSCH heeft kabelwarteloplossingen van M4 t.e.m. M120, zowel in polyamide, messing blank, messing vernikkeld, AISI/RVS 303, AISI/RVS 316 en PVDF.

Onze PFLITSCH kabelwartels dragen onder andere de internationale certificaten zoals VDE, UL, CSA en EAC. Daarnaast voldoen zij aan de Europese standaarden voor EMC en ATEX reglementering.

KABELKANALEN

Op vlak van kabelkanalen zet Pflitsch ® nieuwe standaards neer in de industrie met hun industriële kabelkanalen, automobiel kabelkanalen, PIK ® kanalen voor de machinebouw en onze Hygienic Design draadnetten en oplossingen voor de food & pharma-industrie.
Daarnaast heeft PFLITSCH ook tal van machines en tools in het gamma, die de verwerking en installatie van de kabelkanalen en draadnetten vergemakkelijken, waardoor er flink bespaard kan worden op arbeidsuren.

Dankzij de doorgedreven opleidingen van onze technische mensen, kunnen wij U ten alle tijde bijstaan met de nodige know-how voor de juiste selectie van de producten en/of oplossingen voor uw kabeldoorvoeren en/of kabelrouting.
Wij bekijken samen met U, onze klant, welke standaard en/of maatwerk oplossing er mogelijk is.

Template 600x600px
Template 600x600px
Template 600x600px
Template 600x600px

PFLITSCH
KABELKANALEN EN -NETTEN

Pfl Industry Kanalen

INDUSTRIËLE KANALEN

Kabelkanalen en kabelgoten beschermen je kabels en leidingen tegen invloeden van buitenaf zoals beschadiging, stof en vuil. Een betrouwbare kabelgeleiding verlengt bovendien de levensduur van je kabels en leidingen. PFLITSCH heeft voor elke toepassing het juiste type kabelkanaal/-goot in huis.

Industrial-Trunking van PFLITSCH – de maatstaf voor veilige, flexibele en efficiënte kabelgeleiding voor grote kabelvolumes. Onze PFLITSCH industriekanalen zijn de eerste keuze wanneer grote hoeveelheden kabels en leidingen veilig over lange afstanden door productieapparatuur en in, langs en rond machines moeten worden geleid.

Heeft u een specifiek idee voor een zeer complexe of zeer individuele routing van uw kabels? Met onze Industrial-Trunking is dit eenvoudig te realiseren. Dankzij een breed scala aan maten en verschillende hulpstukken voor accessoires zijn er vrijwel geen grenzen aan de mogelijkheden voor het leggen van uw kabels. Dankzij het hoge draagvermogen en de robuustheid biedt de Industrial-Trunking uw kabels en leidingen optimale bescherming tegen de invloeden en mechanische belastingen in allerlei verschillende productieomgevingen.

Door de stevige constructie kunt u het aantal bevestigingspunten voor op een drager gemonteerde of hangende systemen verminderen, waardoor u tijd, materiaal en kosten bespaart. Nog een voordeel: de Industrial-Trunking kan over de gehele lengte worden geopend voor het eenvoudig bijleggen en verwijderen van één of meerdere kabels.

Standaard afmetingen : 50/50 – 75/75 – 100/100 – 150/100 – 200/100 – 300/100 – 300/150 – 400/100 – 400/150 – 500/100 – 500/150 – 600/100 – 600/150 –  maatwerk op aanvraag!

Standaard lengte : 2.000 mm – 1.500 mm – 1.000 mm – 500 mm

Materialen : staal verzinkt – staal verzinkt geprimed – staal verzinkt gecoat – AISI 304 brushed – AISI 304 – AISI 316L – aluminium

UL-gecertifieerd!

Pfl Automobile

AUTO-INDUSTRIE KANALEN

Automobile-Trunking van PFLITSCH – de oplossing voor productielijnen, niet alleen in de auto-industrie! De Automobile-Trunking van PFLITSCH is de heavy-duty variant van de beproefde Industrial-Trunking. Als veilig beloopbaar draagprofiel voldoet het aan de fabrieksnormen van talrijke autofabrikanten en voldoet het aan de hoge eisen van deze industrie. Bovendien wordt het nu ook gebruikt als antislip vloergoten in veel robotcellen en geautomatiseerde productie-installaties.

Gebaseerd op slechts een klein aantal systeemcomponenten, is de Automobile-Trunking een compact en toch flexibel systeem waarmee u snel en eenvoudig uw eigen individuele kabelbanen kunt maken met slechts enkele accessoires. Tegelijkertijd bespaart u tijd en profiteert u van lage kosten voor bestelling, opslag en installatie. Een aluminium kanaalplaatbekleding voldoet aan de noodzakelijke antislip- en loopveiligheidseisen (R10 volgens DIN 51130). Met zeven doorsneden, met of zonder bodemperforatie en universele scheidingswanden, kan deze robuuste kabelgoot vrijwel overal worden toegepast.

Standaard afmetingen : 100/100 – 150/100 – 200/100 – 300/100 – 400/100 – 500/100 – 600/100 –  maatwerk op aanvraag!

Standaard lengte : 2.000 mm

Materialen : staal verzinkt

Accessoires : koppelplaten, tussenwanden, T-stukken, elleboogbochten, montageprofielen, eindkappen, dekselsloten enz.

UL-gecertifieerd!

Pfl Pik

PIK KANALEN

PFLITSCH PIK-Trunking – perfect voor kleine hoeveelheden kabels en als er weinig ruimte is. Maximale stabiliteit, minimale benodigde ruimte! PFLITSCH’s PIK-Trunking is ontworpen voor het geleiden van slechts een paar kabels en is wat je zou kunnen noemen het kleine broertje van PFLITSCH Industrial-Trunking. Het is ook geschikt wanneer de installatieruimte beperkt is en wordt daardoor heel vaak gebruikt door machinebouwers. Met zijn dikkere metalen wanden in vergelijking met conventionele oplossingen en zijn gekreukte zijwanden, behoudt PIK zijn vorm zeer goed onder belasting.

De gesloten kabelgoten zijn eenvoudig te openen. U kunt het deksel van onze PIK-Trunking over de totale lengte openen, waardoor het eenvoudiger wordt om kabels door te voeren of installaties aan te passen. De kabels hoeven niet meer moeizaam doorgetrokken te worden en je bent vrij om een kleinere kanaaldoorsnede te kiezen. Het deksel wordt eenvoudig vastgeklikt – er zijn geen schroeven of bevestigingsmiddelen nodig.

Standaard afmetingen : 15/15 – 30/30 – 40/40 – 60/60 – 60/40 – 80/60 – 100/60 – 120/60 – 150/60 – 200/60 – maatwerk op aanvraag!

Standaard lengte : 2.000 mm of op aanvraag

Materialen : staal verzinkt – staal verzinkt geprimed – staal verzinkt gecoat – AISI 304

Accessoires :

UL-gecertificeerd!

Pfl Wire Tray

DRAADNETTEN

Draadgoot/draadnetten van PFLITSCH – open voor veiligheid en hygiëne!  Het verwerken en verpakken van producten in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie moet voldoen aan tal van strenge hygiënevoorschriften. Dit geldt voor grote delen van de productieomgeving en stelt ook hoge eisen aan de daar geïnstalleerde kabelgeleidingssystemen. PFLITSCH heeft de perfecte oplossing voor dit soort eisen: onze niet-gesloten Wire-Tranking Trunking combineert veel verschillende voordelen en overtuigt in alle opzichten. Ordelijke routing, grondige reiniging!

Een op elkaar afgestemd assortiment accessoires met hygiëne-geoptimaliseerde bevestigingsoplossingen en dakvormige afdekkingen dragen verder bij aan het uitzonderlijke hygiënische ontwerp van dit kabelgootsysteem. Onze Wire-Trunking is echter ook de perfecte keuze wanneer uw kabels ook voldoende luchtcirculatie moeten hebben of constant toegankelijk moeten zijn.

Vormen draadnetten : F – C – G – Z

Standaard breedte : 40 – 53 – 60 – 65 – 68 – 70 – 75 – 100 – 120 – 150 – 220 – 320 – 420 – 520 – 620 –  maatwerk op aanvraag!

Standaard hoogte : 20 – 35 – 46 – 50 – 55 – 60 – 70 – 80 – 110 – 120 – maatwerk op aanvraag!

Standaard lengte : 2.500 mm

Materialen : staal verzinkt – staal hot dip gegalvaniseerd –  AISI 304L – AISI 316L

UL-gecertifieerd!

Pfl Fastening

BEVESTIGINGEN

Bevestigingen voor alle PFLITSCH kabelgoten – een gecoördineerd assortiment dat doet wat het belooft : compromisloos & robuust! De voorwaarden voor het installeren van kabelgoten op machines, in fabrieken en industriële gebouwen kunnen enorm verschillen. Daarom hebben wij voor de montage van kabelgoten een speciaal assortiment hoogwaardige bevestigingen samengesteld, waarvoor geen speciaal gereedschap nodig is en die qua kwaliteit, verwerking en eisen exact is afgestemd op onze kabelgeleidingssystemen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid om ervoor te zorgen dat u ook goed uitgerust bent voor alle toekomstige installatietaken van kabelgoten.

Onze bevestigingen en accessoires helpen u tijd, moeite en geld te besparen doordat u niet zelf dure bevestigingssystemen hoeft te ontwerpen en de installatietijd tot een minimum kan beperken. Beugels, installatieprofielen, ellebogen, connectoren, schroefdraadbevestigingen en meer vormen een perfect op elkaar afgestemd assortiment dat geschikt is voor alle PFLITSCH-kabelgoten. De hoogwaardige bevestigingen van verzinkt of thermisch verzinkt staal of roestvrij staal hebben hun bewezen robuustheid. Dit maakt grote steunafstanden voor vloer-, plafond- en wandmontage mogelijk en draagt ​​bij aan het besparen van installatietijd en kosten. Onze ervaren PFLITSCH-medewerkers adviseren u graag over de individuele configuratie van de bevestiging!

Pfl Machines En Toebehoren

MACHINES EN WERKTUIGEN

PFLITSCH machines en gereedschappen voor het efficiënt doorknippen van kabelgoten. Ontdek de professionele manier om tijd en geld te besparen. Als u zelf kabelgoten wilt knippen en monteren, heeft PFLITSCH een nieuwe reeks machines en gereedschappen die perfect is afgestemd op de eigen kabelgoten van PFLITSCH.
Eenvoudig, snel en veilig op lengte knippen, ponsen en inkepen van kabelgoten zorgt voor aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Dankzij nauwkeurig snijden met zuivere en braamarme randen reduceert u de hoeveelheid afval en behaalt u resultaten die 100% reproduceerbaar zijn.

SHOP ONLINE

Binnenkort komt de webshop online en kunt u heel gemakkelijk consulteren en bestellen. Ontdek ondertussen onze exclusieve merken, contacteer ons of bel ons: 053 43 48 78.

Elmeco Shop Online

Grote voorraad, next day delivery!

24/7 bereikbaar

Shop binnenkort online

Overvloed aan keuze