IDEC

DENK AAN AUTOMATISERING EN DAARBUITEN!

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk staat IDEC Corporation sinds 1945 bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid in PLC besturingen, schakelaars, miniatuur relais, voedingen, drukknopindustrie en LED machineverlichting.

 

Wereldmarkten

IDEC is beurs genoteerd en heeft eigen productiesites in Japan, China, Taiwan en Thailand waar ook voor andere merken geproduceerd wordt. Om het marktaandeel in Europa te vergroten heeft IDEC het Franse APEM in 2017 overgenomen, waar ook het centraal magazijn voor de Europese markt gevestigd is.

PLC en HMI systemen

IDEC ontwikkelt producten op basis van de steeds veranderende vraag van de markt en wil de veiligste, meest efficiëntste, meest productieve contact tussen mens en machine creëren. IDEC heeft een heel uitgebreid gamma aan PLC en HMI systemen, robuuste industriële LED machineverlichting, gelijkstroomvoedingen (DIN-rail montage), miniatuur- en interfacerelais, drukknoppen in 16mm, 22mm en 30mm uitvoering, greep- of duimbedieningen, noodstopschakelaars en universele, miniatuur en laser fotocellen en explosieveilige producten.

Idec Knoppen
Idec Commander
Idec Hd6a
Safety

IDEC producten

Elmeco_IDEC_Machine

Machine Tools

Elmeco_IDEC_Robotics

Robotics

Elmeco_IDEC_Food

Food and Packaging

Elmeco_IDEC_Agv

AGV and Automatic Warehouse

Elmeco Idec Relay Selection

Relay Selection

SHOP ONLINE

Binnenkort komt de webshop online en kunt u heel gemakkelijk consulteren en bestellen. Ontdek ondertussen onze exclusieve merken, contacteer ons of bel ons: 053 43 48 78.

Elmeco Shop Online

Grote voorraad, next day delivery!

24/7 bereikbaar

Shop binnenkort online

Overvloed aan keuze