Elmeco, uw Ilinox ® partner

Ilinox ®, reeds meer dan 35 jaar een toonaangevende producent van RVS (roestvrijstalen) behuizingen en schakelkasten voor de elektro industrie in AISI/RVS 304L en AISI/RVS 316L.
Ilinox ® is sedert 1995 ISO 9001 gecertificeerd en beschikt over 2 ultra moderne productiefaciliteiten.

Het hoofdkantoor en 1 van de 2 productiefaciliteiten is gevestigd in Parma, midden in de zogenaamde “Food-valley” van Italië, die vooral instaat voor de grotere en maatwerk kasten.
De andere productiefaciliteit legt zich vooral toe op de serieproductie van de kleinere RVS behuizingen.

Dankzij hun zeer bekwaam personeel en het gebruik van de modernste technologieën, beschikken zij over een zeer uitgebreid gamma van,
drukknopkasten met of zonder gaten, klemmenkasten, kleine- en middelgrote wandkasten, staande kasten zowel modulair als monobloc, bedieningskasten, computerkasten, dit in AISI/RVS 304L als AISI/RVS 316L, IP66, IK10, IP69K.

Ilinox ® heeft ook een zeer uitgebreid gamma AISI/RVS Hygenic design kasten en AISI/RVS Atex kasten, telkens voorzien van de nodige goedkeuringen en
certificaten.

Tevens is Ilinox ®, gespecialiseerd in het uitwerken van oplossingen op maat van de klant, zelfs voor een beperkte oplage van 1st, en dit binnen een zeer korte productietijd.

Certifieëring zoals UL, Nema 4-4x, Nema 12, Ehedg, Atex zijn dan ook geen onbekenden, en behoren tot de standaard bij Ilinox ®.

ONZE EXCLUSIEVE MERKEN