Elmeco, uw Europoly ® partner,

Europoly®, is een dynamische, en goed georganiseerde fabrikant die bekend staat om haar hoogwaardige producten op het gebied van polyester behuizingen, kasten, cabines en polyester uitrustingen ten behoeve van de industrie, telecommunicatie, stedelijke infrastructuur (zoals straatverlichting, verkeerslichten, trambanen), provinciale wegen en snelwegen en waterzuivering (zuiveringsinstallaties, pompstations).

Europoly beschikt over een eigen afdeling die instaat voor het ontwerp en constructie van haar matrijzen, wat het mogelijk maakt om behuizingen aan te bieden op maat en wensen van de klant.

Een technisch geschoold verkoopsteam staat voortdurend tot uw beschikking om aan uw eisen te voldoen.

Europoly werd in 1999 opgericht en is nu de bevoorrechte partner van producenten en geïntegreerde dienstverleners van elektrische apparatuur.
het gamma gaat van kleine polyester behuizingen Micro Euro en Mini Euro voor wandbevestiging, over naar middelgrote polyester behuizingen Euro Medium geplaatst op polyester sokkel met of zonder polyester regendak, tot de polyester behuizing Maxi Euro die verkrijgbaar is als modulair systeem, of monobloc
-systeem.

Tevens beschikken zij over specifieke polyester behuizingen Euro 1500, Euro Urbain, Euro Instrum tot de imposante Mega euro.

ONZE EXCLUSIEVE MERKEN