Elmeco, uw EAO ® partner voor België

Het in 1947 opgerichte familiebedrijf EAO AG groeide uit tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige drukknoppen, toetsenborden en geavanceerde besturingselementen tot en met complete HMI besturingspanelen en HMI systemen.

Met meer dan 600 betrokken medewerkers kan EAO terugvallen op een wereldwijd productie- en verkoopnetwerk.
Met productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Noord-Amerika en China en met onze 10 verkoopkantoren en distributeuren in meer dan 50 landen garanderen we een wereldwijde beschikbaarheid. Over de gehele wereld. 24 uur per dag.

Uw oplossingsgerichte experts en partners.

Wij doen veel meer dan alleen individuele bedieningselementen maken. Als oplossingsgerichte experts en partners bieden wij de mogelijkheid bestaande HMI componenten technisch en mechanisch aan de individuele eisen van onze klanten aan te passen. Van eenvoudige bedieningselementen tot hoogwaardige HMI systemen, van de ontwikkeling tot de serieproductie en de inbouw – EAO biedt het volledige HMI dienstenspectrum waarin onze klanten vertrouwen hebben.

Bij EAO kan U terecht voor signaallampen, drukknoppen, IP69K drukknoppen, noodstopknoppen, paddestoeldrukknoppen, tuimelschakelaars, keuzeschakelaars, potentiometers, toggle sticks, drukknopschakelaars, sleutelschakelaars, hevelschakelaars, keypads, e.d.

Vergelijk dit product met een zwitsers zakmes, duurzaam, veelzijdig, hoge kwaliteit,…

ONZE EXCLUSIEVE MERKEN